Jag har tänkt på det här med bloggen några gånger och varit väldigt sugen på att uppdatera, men det har liksom inte blivit av. En anledning är att jag har haft mycket annat att göra, och en annan är att fotgraferandet har blivit en lite mindre del av mitt liv på senaste tiden. Vilket är väldigt tråkigt, särskilt att det verkar vara helt omöjligt att kunna få bra med frilansjobb i denna stad.

Så nu tänkte jag såhär; denna blogg kommer numera vara min blogg, istället för min fotoblogg. Jag kommer alltså att skriva om allt här. Det kommer ju säkert dyka upp en del fotorelaterade ämnen, och givetvis en hel del fotografier ändå. Men ja, så får det bli.

Jag hoppas att ni läsare som kanske eventuellt läser min blogg tycker att detta är okej? Annars får ni säga till mig på skarpen (läs: kommentera upprört).