I fredags mixade vi den allra första demon med Drive Like Red. Det blev inte riktigt färdigt, och jag som är så jävla perfektionistisk i sådana här fall blir ju aldrig riktigt nöjd. Men om jag bara inte tänker så mycket så inser jag att det låter grymt jävla bra. Särskilt för att vara ett första demo från ett band. Man märker att vi har att göra med ett gäng duktiga musiker och låtskrivare. Kul som fan är det! Och jag får vara med! =)

På tisdag ska mixningen avslutas, sedan ska det masteras lite, och sedan ska det ut! På MySpace först och främst, och sedan får vi se om det blir någon sorts demo-skiva eller så. Men vi har lite mer inspelning planerad framöver, så jag tror vi väntar tills vi har några låtar till. En demo på två låtar känns lite väl lite. Men vi får väl se =)

Jag lovar att jag säger till när låtarna kommer upp, men så länge kan ni ju göra en visit på vår MysPys-sida. Länk finns lite längre ner i bloggen, typ där vid den där stora bilden på oss.

See ya!